vineri, 4 septembrie 2009

Cristinica

Pe Cristinica am gasit-o pe 7 decembrie 2007, pe un trotuar, lovita de masina. Abia mergea si respira. Avea vreo 5-6 luni pe atunci. Si-a revenit, dupa tratament de cateva saptamani. A crescut in casa noastra ca un membru al familiei. Avea o problema cu respiratia, cand se juca mai mult, respira greu . Nici cu burtica in sus nu putea sa stea, tot din cauza respiratiei.
Anul trecut am adus doi pisoiasi mici, portocalii, unul chiar semana putin cu ea, avea o mica pata bej pe mustati. Si ea la fel. I-a adoptat ea, ii spala, ii dojenea, se juca cu ei.
Pe 24 octombrie 2008, unul din motanei, Vasilica, a plecat spre Raiul Pisicilor.
Azi, 4 septembrie 2009, Cristinica nu a rezistat operatiei de sterilizare. Doctorul a spus ca suferea de o insuficienta renala necunoscuta mie, rinichii ei erau foarte mari.
Acum e inca aici, in camera, langa mine, o las sa mai doarma. Apoi, cand se va lasa seara, va pleca si ea pe lungul drum pe care s-au dus toate pisicile ingeri pe care le-am iubit eu si le-am vrut tot binele din lume, insa nu am stiut cum sa fac asta.

Te voi iubi mereu, Cristinica. Cand va veni vremea, ne vom reintalni.

Vasilica, in octombrie 2008


Cristinica, in decembrie 2008

3 comentarii:

Brindusa spunea...

Imi pare rau ca ti-au plecat prietenii, dar si eu sunt convinsa ca intr-o buna zi ii vom revedea pe toti prietenii nostri patrupezi. De fapt, ei vor fi primii care ne vor astepta si ne vor trece dincolo.
E greu sa pierzi o fiinta draga, dar cel mai greu e sa induram suferinta despartirii. Intr-un fel constientizam ca lor le e mai bine acolo si adevarata noastra suferinta vine din caua faptului ca noi ramanem aici.

LAURA spunea...

Condoleante! din pacate operatia nu este atat de simpla ... trebuie luate in calcul mai multe aspecte ... neprevazute ... spun asta pentru ca si mie mi-a murit una din pisicute dupa operatie + chin aproape 1 luna ... se pare alergie la fire, dar nu se stie sigur, era mai grasuta, s-a lasat greu anesteziata, iar acum, dupa aproximativ 12 ani, am citit despre 1 caz similar, dar recent, desi medicina veterinara a progresat si in tara noastra; norocul meu a fost sora ei ... care si-a revenit rapid dupa operatie ...

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!